Brak i veze U ČEMU SI TO KRENULA PO DECU U ŠKOLU? Ova majka izazvala je haos na mrežama, požalila se da ju je muž kritikovao, pa onda pitala: Jesam li stvarno preterala? (VIDEO) 13:01
Zanimljivosti SEĆATE LI SE PEVAČICE KOJA JE OTPEVALA HIT "TEK JE 12 SATI"? Evo kako danas izgleda, a ćerka joj ima 22 godine i njena je slika i prilika! (FOTO) 15:01
Zanimljivosti U VREME KADA SU NJEGOVE KOLEGE MAŠTALE O HOLIVUDU, ON JE OSTAO U SRBIJI I ZASNOVAO VELIKU PORODICU: Danas čuveni glumac ima četvoro dece, a srce mu je zarobila prava lepotica (FOTO) 10:01
Strast ON IMA SAMO 31 GODINU I ČAK 63 DECE: Sad želi nagradnu igru za žene koje hoće potomke baš sa njim, evo i zašto! (FOTO) 19:01
Roditeljstvo SMEH DO SUZA: Ovako bi izgledale životinje ukoliko bi zaista ličile na dečije crteže, a jedna je najbizarnija! (FOTO) 09:01
Zanimljivosti OVAKO IZGLEDAJU SINOVI ANE IVANOVIĆ: Bivša teniserka na meti paparaca, svi govore o jednom detalju sa fotografije (FOTO) 08:10
Zanimljivosti O NOGAMA MARIJANE MATEUS SVI GOVORE: Dizajnerka objavila fotografiju koja je zaludela i žene i muškarce a jedan detalj posebno je privukao pažnju (FOTO) 10:05
Ispovesti ISPOVEST KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Njegovoj supruzi je hitno bio potreban bubreg, pa je pristao da se testira: U redu je gospodine, možete sestri biti davalac! 12:01
Roditeljstvo IMATE MALO DETE I DOSADILE SU MU SVE IGRAČKE? Evo načina da ga zabavite neobičnom igrom koju nikada ranije nije otkrilo! (VIDEO) 09:01
Ispovesti UŽIVALI SMO U LJUBAVI, TRAŽILI STAN I VOLELI SE, ali jedna poruka je sve to promenila! A tek kada su mi stigle fotografije, skamenila sam se! 20:55
Roditeljstvo RODILA SAM MU JEDNE BLIZANCE, PA SU DOŠLI I DRUGI: On je potom uradio nešto nečuveno i nikada više nije postavio nijedno pitanje u vezi sa njima! (VIDEO) 14:01