Zanimljivosti PRINC HARI OTKRIO DA MU TO UOPŠTE NIJE PRAVO IME! Britanski kraljević zaprepastio svet, evo kako se u stvari zove! 11:08
Ispovesti Ja sam samo običan MUŠKARAC KOJI OBOŽAVA DA NOSI SUKNJE I ŠTIKLE! To je u redu i mojoj ženi i deci, ćerka je moj najveći fan! (FOTO) 11:01
Slatkiši SLATKO ISKUŠENJE! Ovo je neodoljivi KOLAČ SA ŠLJIVAMA, nikad brža i lakša poslastica za pripremu! 06:01
Ispovesti NIJE SEKLA NOKTE 25 GODINA, DUGI SU 13 METARA I IZGLEDAJU JEZIVO! Ipak, njeni razlozi za to kidaju srce! (FOTO/VIDEO) 16:01
Ispovesti SVI MISLE DA SAM MU BABA KOJU KORISTI ZA VIZU! Amerikanka napustila sve zbog 30 GODINA MLAĐEG MUŽA, člana plemena sa kojim živi u kolibi od blata! (FOTO) 09:20
Zanimljivosti EŠTON I MILA PRIZNALI ŠTA RADE PRED DECOM i ponovo šokirali svet! Ovaj par ima veoma čudne vaspitne metode i higijenske navike! 15:01
Zanimljivosti MRAČNA TAJNA O TRUDNOĆAMA MERILIN MONRO! Film o omiljenoj plavuši rešio sumnje o tome da li je imala dece, odgovor će vas šokirati! (VIDEO) 16:01
Film, muzika i pozorište Andrea Bočeli ostavio u čudu publiku na koncertu! Smenjivale su se emocije! (FOTO) 15:00
Horoskop DEVICE plaču zbog povređenog ega, a škorpije zbog sopstvenog uspeha! Evo šta ostalim pripadnicima Zodijaka tera suze na oči! 07:01
Zanimljivosti KO JE DAMA ĐORĐA MELONI KOJA JE PODIGLA ČITAV SVET NA NOGE?! Trpela je maltretiranje u školi, sama odgaja dete, optužuju je da je fašista, a evo šta ona kaže za sebe! (FOTO, VIDEO) 12:39