Roditeljstvo USVOJILI SU DEČAKE IZ ETIOPIJE A SAD IH VODE NAZAD U SVOJU ZEMLJU: Posle 12 godina doneli su krupnu odluku koja je izazvala buru emocija kod dece (VIDEO) 09:00
Tetka Saveta OPREZNO SA OVOM BILJKOM AKO JE IMATE U DOMU: Izaziva plikove i oticanje usana i jezika, posebno je opasna za decu i kućne ljubimce 09:00
Dete GLEDANJE CRTANIH FILMOVA MOŽE DA USPORI RAZVOJ GOVORA KOD DECE: Stručnjaci upozoravaju na niz negativnih faktora (FOTO) 17:01
Roditeljstvo "MOJA MAMA ME VOLI SAMO KADA SAM NAŠMINKANA": Ova devojčica ima samo 9 godina, a ono na šta je roditelji teraju dovešće vas do suza (VIDEO) 09:02
Roditeljstvo MAMA JE VRISNULA KAD JE UGLEDALA ĆERKU: Devojčica nije ni slutila kakav je problem napravila sa svojom novom frizurom! (VIDEO) 14:00
Roditeljstvo RODITELJI SU BLIZANCE RAZDVOJILI NA JEDAN DAN: Ono što su kamere uveče snimile u sobi ostavilo ih je u neverici i očiju punih suza (VIDEO) 11:02
Roditeljstvo POVRATAK U ŠKOLU JE BLIZU: Evo kako da vratite deci naviku za učenjem i sprečite potpuno opuštanje! 18:02
Ispovesti REKLA MU JE DA NE ŽELI VIŠE DECE, ONO ŠTO JE NJEN MUŽ URADIO DOVELO JU JE DO SUZA: "Tako sam uznemirena, ne mogu da se suočim sa tim" (FOTO) 20:01
Roditeljstvo PRESELIO SE I PROMENIO ŠKOLU, NA KRAJU GODINE DOŠAO JE DA VIDI DRUGARE: Držao je čvrsto mamu za ruku jer nije znao kako će deca reagovati, ali ovom se nije nadao! (FOTO+VIDEO) 12:01
Zanimljivosti IRINA VUKOTIĆ PONOVO ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Iz dana u dan njeni smeli stajlinzi ne prestaju da oduševljavaju široki auditorijum, a na ovo nije ostala imuna ni Marija Veljković! (FOTO) 16:00
Roditeljstvo POTEZ OVE MAJKE IZAZVAO JE BURU U JAVNOSTI: Kada vidite čime hrani bebu ostaćete bez teksta (FOTO+VIDEO) 09:02