Psihologija "NIKO NIJE ZNAO ŠTA SE IZA NJEGOVOG OSMEHA KRIJE, BILA SAM U VELIKOJ ZABLUDI": Mislila je da imaju idealn brak i porodicu, a onda je jedan poziv policiji sve to izbrisao (FOTO) 19:00
Zanimljivosti „VISOKE ŠTIKLE NISU ZA DECU KAKO HODA U TOME“: Tamara Eklston na udaru žestokih kritika zbog izbora obuće ćerke Sofije, komentari se samo nižu (FOTO) 10:01
Ispovesti KOMŠINICA IMA TROJE DECE, UVEK JE TIP-TOP SREĐENA I SVE POSTIŽE: "Pozvala me je na kafu i kad sam zakoračila u njen dom dočekala me je šokantna istina!" 18:05
Odrasli DA LI ŽVAKA ZAISTA OSTAJE U STOMAKU SEDAM GODINA? Stručnjak otkrio ima li istine u bapskim pričama pa pomenuo opasnost koju ona izaziva (FOTO) 17:00
Mace MNOGI SU U DILEMI DA LI JE U PITANJU IGRAČKA ILI ŽIVOTINJA: Urnebesna reakcije jedne mačke kad joj se približi dečak do suza nasmejala ljude na mrežama! (VIDEO) 08:00
Mace IMA ČETVORO DECE I SLEDILA SE KAD JE VIDELA POZIV IZ ŠKOLE: "Osećala sam se postiđeno iako je nestašluk napravio naš nevaljali mačak Pablo!" (VIDEO) 15:00
Roditeljstvo "NIŠTA TE NE MOŽE PRIPREMITI NA OVO": Snimak tate koji koji nosi obe ćerkice u naručju rastopio i najtvrđa srca!" (FOTO+VIDEO) 11:01
Zanimljivosti ĆERKA TAJKUNA I MISICE: Amazonka sa modne piste ruši sve predrasude, evo ko je lepotica koja je osvojila svet (FOTO) 11:00
Brak i veze NAKON BROJNIH GLASINA U ŠKOLI, UČITELJICA I UČITELJ BILI SU NA STUBU SRAMA: Ono što su uradili pred đacima izazvalo je burne reakcije (VIDEO) 19:01
Zanimljivosti UPLAKANA JE OBJAŠNJAVALA ŠTA SE DOGODILO KADA JE POZVALA SERVIS ZA ČIŠĆENJE! Razočarana žena je grcala u suzama otkrivši šta je zatekla u kući, najavila i tužbu (VIDEO) 14:00
Zanimljivosti LIDIJA VUKIĆEVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU NASLEDNIKA: Ljudi u neverici, pitaju se kako je moguće da ONA ima već odrasle sinove kad izgleda tako mlado (FOTO) 13:01