Ispovesti Devojka me je PREVARILA i ispraznila kuću, odnela je čak i krevet: A onda sam otkrio šta je 5 godina KRILA od mene 21:15
Strast Nisam ni znala da je muž slušao "prenos" moje "akcije" s komšijom: Ono što mi je posle rekao, boli više od razvoda! 22:30
Brak i veze Zvala me je ljubavnica mog muža i rekla mi da sam DOSADNA u krevetu: OVAKVU osvetu ni u snu nije očekivala! 22:30
Brak i veze Posle 30 godina braka, supruga mu je priznala da ga vara decenijama, a onda ga je dokrajčila najvećom TAJNOM 17:30
Brak i veze Otkrila sam da me dečko vara s mojom sestrom, a onda je usledila vest koja je promenila SVE! 22:20
Strast Supruga mi je priznala da ima ljubavnika, ali neće da ga ostavi! Kada mi je rekla ZAŠTO, umalo se nisam onesvestio! 20:45
Strast Najbizarniji bračni zaplet: Supruga me je prevarila sa svojim šefom, a onda sam ja oženio njegovu ćerku! 22:00
Vesti Privatni detektiv otkriva kako preljubnici, vama ispred nosa, kriju prevaru i koje tajne kodove koriste! 22:00
Ispovesti Posle 22 godine braka sam PREVARILA MUŽA: Svaki put kad vidim ljubavnika osećam kao da letim! 21:01
Ispovesti Uhvatio sam devojku kako se MAZI SA DRUGIM: Svi su ih gledali šta rade, a onda mi je pao mrak na oči! 20:30
Vesti Mislila sam da znam sve o najboljoj prijateljici, a onda sam otkrila da me laže 16 godina: Jedna stvar me je zapanjila! 20:15