Odrasli SNAŽNO JE KINUO I UMALO NIJE UMRO, U TRENU JE OSLEPEO I KOLABIRAO: Lekari su se hvatali za glavu kad su otkrili šta je uzrok! 13:30
Odrasli GODINU DANA JE IGNORISALA DVA ZNAKA RAKA JETRE: Kad je otišla kod lekara, dali su joj još 2 meseca života - a onda je usledilo nešto STRAŠNIJE! 11:10
Odrasli ŽALIO SE NA JEZIV UMOR I BOL U NOZI, pa je reda radi otišao kod doktora! Lekari zinuli od šoka posle skenera - čovek je imao samo POLA MOZGA, a u drugom delu je bilo nešto jezivo! 14:30
Odrasli LEKARI SU JOJ SE SMEJALI 20 GODINA, DOK JE ONA UMIRALA OD BOLOVA: A onda su ovo pronašli u njenim UŠIMA i šokirali se! 12:35
Odrasli KADA SAM ISKRENULA STOPALO, SVI SU MISLILI DA SAM PIJANA: A onda su mi u bolnici dali još 2 godine života! 09:40
Odrasli KAD SAM RODILA ĆERKU, TO JE BILO OSTVARENJE SNA: A onda su mi lekari rekli da imam još 16 meseci života! 08:30
Odrasli NISAM OBRAĆALA PAŽNJU NA BOLOVE U STOMAKU, ALI KADA SU POSTALI NEIZDRŽIVI, OTIŠLA SAM U BOLNICU: Rekli su mi da imam još 17 meseci života! 07:30
Odrasli SRCE MI JE DVAPUT STALO USRED OPERACIJE: Nisam sreo boga, video sam nešto šokantno na "onom svetu" - mnogi mi verovatno NEĆE VEROVATI! 12:59
Odrasli AKO IMATE GLAVOBOLJU, ZABORAVITE NA SIR I ŠUNKU: Ovoga sigurno niste svesni - jedna namirnica je bukvalno okidač za jezivi simptom, a obožavamo je ZIMI! 07:30
Odrasli SPAVALA SAM S DEČKOM, A ONDA JE U MENI NEŠTO PUKLO: Osetila sam probadajući bol, a sve je postalo jezivo kad je stomak počeo nekontrolisano da mi RASTE! 16:17
Odrasli IMAO JE UŽASNE GLAVOBOLJE I PRIČAO NEPOVEZANO: Ali lekari su mu rekli da samo umišlja i vratili ga kući - istina je bila jeziva! (FOTO) 20:30
Odrasli PRVI SIMPTOMI OTKAZIVANJA BUBREGA - jedan neobičan znak javlja se čim ustanemo, a drugi za trpezarijskim stolom! Kada leđa zabole u gornjem delu, stanje je ozbiljno! 18:40