Dijeta OMILJENE NAMIRNICE IPAK NE GOJE? Nova istraživanja pokazuju da ovu hranu možemo jesti i gubiti kilograme, postoji samo jedna caka (FOTO) 15:01
Ispovesti TUŽIO JE ŽENU JER SE UGOJILA POSLE 15 TRUDNOĆA, a onda je klupko počelo da se razmotava! Porota je u šoku slušala ovaj par, a konačna odluka sudije zaprepastila je sve! 18:55
Telo DEČKO JE OSTAVIO JER MU JE DEBELA: Kada bude video njene nove fotografije, plakaće od muke (VIDEO) 19:04
Odrasli IMAO JE 355 KILOGRAMA, A ONDA SE PRETVORIO U "KOST I KOŽU": Priča ovog mladića tera suze na oči, a o njegovoj transformaciji bruji svet! (FOTO/VIDEO) 07:10
Ispovesti OVO JE NEMOGUĆE! Zavodljiva mama ima skoro 100 kila, a kada se skine u bikini svi ostanu bez daha! (VIDEO) 13:53
Telo ČETKA, LIMUNOV SOK, VITAMIN E I RICINUSOVO ULJE: Mama troje dece, koju zovu "bombom TikToka", tvrdi da vam je samo ovo potrebno za zatezanje kože stomaka, evo i kako! (VIDEO) 18:01
Telo SVI SU ZANEMELI ZBOG ONOGA ŠTO JE OBUKLA KRALJICA OBLINA: Da li biste vi imali hrabrosti za ovako nešto? (FOTO/VIDEO) 16:01
Brak i veze IMALI SMO SAVRŠEN PRVI SASTANAK, ali kada sam stigla kući zaprepastila me je njegova poruka! Nisam mogla da verujem šta je napisao! 14:21
Telo BIO JE DEBEO I NIJEDNA ŽENA NIJE ŽELELA DA BUDE SA NJIM! A onda je prošao kroz neverovatnu transformaciju (VIDEO) 14:05
Zanimljivosti TO MI JE NOĆNA MORA: Ivana Nikolić otkrila mračnu tajnu o svom životu, zbog ovoga je morala da se odrekne svega! (VIDEO) 10:01
Odrasli FITNES INSTRUKTORKA UKAZUJE: Ove greške svi pravimo u januaru i zbog toga se kilogrami lepe na nas, evo šta je rešenje! (FOTO) 16:20
Moda DA LI BISTE IMALE HRABROSTI DA OBUČETE OVO SA 90 KILOGRAMA? Ova devojka pokazala je šta je samopouzdanje! (VIDEO) 11:26