Najnovije Dnevni horoskop
  • Zdravlje
  • Ljubav
  • VIP vesti
  • Lifestyle
  • Lepota
  • Dom i kuhinja
  • Astro kutak
  • Ljubimac
  • kultura

• Naslovna
  • Zdravlje
    • Odrasli
    • Dete
    • Vežbanje
    • Prirodom do zdravlja
    • Psihologija
  • Ljubav
    • Strast
    • Brak i veze
    • Ispovesti
    • Roditeljstvo
  • VIP vesti
    • VIP saveti
    • Zanimljivosti
  • Lifestyle
  • Lepota
    • Kosa
    • Lice
    • Telo
    • Šminka
    • Moda
  • Dom i kuhinja
    • Dijeta
    • Jela sa mesom
    • Jela bez mesa
    • Slatkiši
    • Tetka Saveta
  • Astro kutak
    • Numerologija
    • Horoskop
    • Astrologija
    • test ličnosti
  • Ljubimac
    • Mace
    • Kuca
    • Ostali ljubimci
  • kultura
    • Dobra knjiga
    • Vesti
    • Film, muzika i pozorište
Najnovije Dnevni horoskop

citat

"Žena mora da voli jednog ili dva pogrešna muškarca u svom životu da bi znala da ceni onog pravog"
Citat dana

"Žena mora da voli jednog ili dva pogrešna muškarca u svom životu da bi znala da ceni onog pravog"

14:13

Nemam vremena da mrzim one koji mene mrze, previše sam zauzet onima koji me vole.
Citat dana

Nemam vremena da mrzim one koji mene mrze, previše sam zauzet onima koji me vole.

09:58

Najjača religija u svetu je dobrota.
Citat dana

Najjača religija u svetu je dobrota.

16:49

Ako pokažeš čoveku da ga voliš, a psu da ga se bojiš, reagovaće isto... Pas će te ujesti za nogu, a čovek za srce.
Citat dana

Ako pokažeš čoveku da ga voliš, a psu da ga se bojiš, reagovaće isto... Pas će te ujesti za nogu, a čovek za srce.

08:31

Sa sitnom dušom, kao sa sitnišem. Ne primetim kad mi ispadne iz džepa, i ne tražim to sitno nikad više.
Citat dana

Sa sitnom dušom, kao sa sitnišem. Ne primetim kad mi ispadne iz džepa, i ne tražim to sitno nikad više.

18:36

Smisao života se sastoji u beskonačnom osvajanju nepoznatog, u večnom naporu da se sazna više.
Citat dana

Smisao života se sastoji u beskonačnom osvajanju nepoznatog, u večnom naporu da se sazna više.

20:33

Ako voliš nekoga, reci mu to, jer srce može biti slomljeno i rečima koje se ne izgovore…
Citat dana

Ako voliš nekoga, reci mu to, jer srce može biti slomljeno i rečima koje se ne izgovore…

14:45

Samo dve sile ujedinjuju ljude - strah i interes.
Citat dana

Samo dve sile ujedinjuju ljude - strah i interes.

15:25

Mnogo ljudi ne brine oko svog novca sve dok ne nestane, a drugi isto to rade - sa svojim vremenom.
Citat dana

Mnogo ljudi ne brine oko svog novca sve dok ne nestane, a drugi isto to rade - sa svojim vremenom.

16:45

Na kraju, sećaćemo se ne reči naših neprijatelja, već tišine naših prijatelja.
Citat dana

Na kraju, sećaćemo se ne reči naših neprijatelja, već tišine naših prijatelja.

17:16

Tako sam ja u životu naučio 3 stvari... Nikad ne obećavaj kad si srećan; Nikad ne odlučuj kada si tužan i nikad ne govori kada si ljut.
Citat dana

Tako sam ja u životu naučio 3 stvari... Nikad ne obećavaj kad si srećan; Nikad ne odlučuj kada si tužan i nikad ne govori kada si ljut.

16:10

Svi negativni, prepotentni, maliciozni, neosetljivi, bezobrazni i bezobzirni ljudi su samo - nesrećni. Oprostite im!
Citat dana

Svi negativni, prepotentni, maliciozni, neosetljivi, bezobrazni i bezobzirni ljudi su samo - nesrećni. Oprostite im!

15:18

• 1
  • ...
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • ...
  • 14
  • Zdravlje
    • Odrasli
    • Dete
    • Vežbanje
    • Prirodom do zdravlja
    • Psihologija
  • Ljubav
    • Strast
    • Brak i veze
    • Ispovesti
    • Roditeljstvo
  • VIP vesti
    • VIP saveti
    • Zanimljivosti
  • Lifestyle
  • Lepota
    • Kosa
    • Lice
    • Telo
    • Šminka
    • Moda
  • Dom i kuhinja
    • Dijeta
    • Jela sa mesom
    • Jela bez mesa
    • Slatkiši
    • Tetka Saveta
Impresum Pravila korišćenja Pravila komentarisanja Kontakt Marketing Politika privatnosti

© Srećna.Republika.rs 2022. Sva prava su zadržana.