Citat dana Nikada ne smete odustati. Pobednici nikad ne odustaju, a ljudi koji odustaju nikad ne pobeđuju. 08:34
Citat dana Kada uradite nešto plemenito i lepo a niko ne bude tu da o tome posvedoči, nemojte biti tužni. I sunce pruža neviđen spektakl svakog jutra, iako većina njegove publike u tom momentu spava. 14:47
Citat dana Nikad se ne čudim što vidim ljude zle, ali se često čudim što ih ne vidim da se stide. 13:26
Citat dana Pretpostavljam da sam mogla da ostanem kući, budem uzorna supruga i domaćica koja peče kolače, ali sam umesto toga odlučila da postanem neko. 09:43
Citat dana Imam nekoga sa kim mogu da razgovaram o bilo čemu i do koga mi je stalo više nego do bilo čega drugog 13:31
Citat dana Uvek budi svoj i imaj vere u sebe. Ne pokušavaj da pronađeš uspešnu ličnost i da je kopiraš. 10:26
Citat dana Svi smo u nekom trenutku bili slomljeni. Opraštanje sebi ili drugoj osobi pomaže nam da krenemo napred. 11:53
Citat dana Lepota žene postaje problem samo u dva slučaja - kada je nema i kada ne postoji ništa osim lepote. 10:15