Tetka Saveta VEĆ SU SVUDA! AKO VIDITE OVU BUBU NA ZIDU, NI SLUČAJNO JE NE UBIJAJTE: Jezive su, ali ukazuju na jedan veliki problem koji imate u kući 12:37
Ispovesti NE DAM ŽENI DA SE UPIŠE KAO VLASNIK KUĆE, JA JE PLAĆAM: Muškarac šokirao javnost izjavom, smatra da njegova supruga nema prava jer je domaćica 20:35
Zanimljivosti "KUPIO SAM NAJRUŽNIJU KUĆU U KRAJU, IMALA JE TEPIHE U TOALETU": Pretvorio ju je u dom iz snova, o ovoj transformaciji svi pričaju! (VIDEO) 18:50
Zanimljivosti OTVORIO JE TAJNA VRATA IZA CIPELARNIKA: Ono što se nalazilo s druge strane niko nije očekivao! (VIDEO) 10:50
Tetka Saveta NE BACAJTE STARE PLASTIČNE FLAŠE: Bićete oduševljeni kako sve možete da ih iskoristite! (FOTO) 16:40
Roditeljstvo DEVOJČICA JE UŠLA U SUDOPERU I NAPRAVILA HAOS: Ovaj snimak je izazvao burne reakcije na mrežama, evo šta su roditelji za to vreme radili! (VIDEO) 13:01
Zanimljivosti USELILI SU SE U NOVI DOM I OTKRILI SKRIVENA VRATA: Radoznalost im nije dala mira, a kada su srušili zid ugledali su scenu zbog koje su pretrnuli (VIDEO) 14:02
Zanimljivosti SVE JE PLIVALO U DNEVNOJ SOBI UKLJUČUJUĆI I PSA: Šef joj nije verovao kad mu je poslala snimak iz poplavljene kuće! (VIDEO) 15:30
Roditeljstvo "VIDI, PRONAŠLA SAM MAČKU": Otac se šokirao kad je shvatio koju životinju je njegova ćerka unela u kuću! (VIDEO) 14:01
Tetka Saveta STVARI KOJE NE PRIMEĆUJETE U SOPSTVENOJ KUĆI, A SVAKOM GOSTU UPADNU U OČI: Zbog ovoga drugi misle da ste škrti i siromašni 14:00
Brak i veze ŽIVEO JE NA ULICI KAO BESKUĆNIK, A ONDA JE UPOZNAO BAKU: Pristao je da joj ispuni poslednju želju, nije ni slutio šta će uslediti! (VIDEO) 10:00