Zanimljivosti SEO JE DA VEČERA KAD MU JE ĆERKA PRIŠLA S LEĐA: Izgledala je kao utvara iz kultnog horora, ali kada je majka kročila u sobu oboje su skočili od užasa! (FOTO+VIDEO) 13:00
Brak i veze KAD SE MUŽ U SVE MEŠA: Urnebesni snimak na mrežama izazvao salve smeha, ljudi ne veruju šta ovaj čovek radi! (VIDEO) 15:00
Zanimljivosti UŠLA JE U PREVOZ I NAPRAVILA HAOS: Putnici nisu mogli da veruju šta se odigrava pred njihovim očima (VIDEO) 09:01
Zanimljivosti "ANĐELA, UGASI VATRU U MOJIM PANTALONAMA": Poznata glumica objavila fotografije zbog kojih su muškarci izgubili kontrolu (FOTO) 20:01
Roditeljstvo MAMA JE POKUŠAVALA DA ZAVRŠI ZAPOČETI POSAO, ALI NIKAKO NIJE USPEVALA ZBOG BEBE: Onda je smislila savršeni način da se "spase" od sopstvenog deteta! (FOTO+VIDEO) 11:00
Roditeljstvo KUPIO JE OGROMAN TELEVIZOR KAKO BI UŽIVAO U FUDBALU: Ništa nije išlo po planu, pa je završio sedeći na podu a utakmicu je pratio na tabletu! (FOTO+VIDEO) 18:01
Kuce PRIPREMALA SE ZA VELIKI SPUST TOBOGANOM, ALI JE NJEN PAS BIO VIDNO UZNEMIREN: Nikako nije želeo da je pusti samu, a onda je uradio nešto što je zapanjilo sve! (FOTO+VIDEO) 11:01
Roditeljstvo VENTILATOR "NAPAO" BAKU I UNUKU: Žena je izbezumljeno gađala uređaj, a onda je usledila nova drama zbog koje su se svi smejali do suza (FOTO+VIDEO) 16:01
Zanimljivosti DEVOJKA SE NA AERODROMU POJAVILA SAMO U DONJEM VEŠU "Sada me svi osuđuju, ali imala sam dobar razlog!" (FOTO+VIDEO) 16:00
Zanimljivosti ŽENA JE UŠLA U DNEVNU SOBU I POČELA DA LOMI: Njen muž se skamenio gledajući kako mu gazi video igricu, usledio je veleobrt kome se nije nadao! (VIDEO) 12:00
Šminka DA LI VAŠ KARMIN IMA SKRIVENU RUPICU NA DNU: Neverovatan trik kako da do poslednje mrvice iskoristite omiljeni ruž! (FOTO+VIDEO) 12:00
Kuce PAS JE BOJAŽLJIVO PRIŠAO BEBI: Potez ovog tate rastopio je srca, zauvek je zbližilo njegovu ćerkicu i njihovog ljubimca! (FOTO+VIDEO) 09:00