Brak i veze "MUŽ ME JE VARAO SA KOMŠINICOM, PA SMO SE PRESELILI": Ubrzo je usledilo neprijatno iznenađenje (FOTO) 21:00
Ispovesti "SNAJA MI DOZVOLJAVA DA VIĐAM UNUČE SAMO AKO JOJ SREĐUJEM KUĆU": Ispovest ponižene svekrve i bake podelila korisnike Interneta 20:00
Ispovesti OTKRIO JE DEDINU TAJNU IZ VOJSKE: Muškarac je godinama verovao da je on heroj, sada je saznao pravu istinu 14:10
Ispovesti PRIPREMA VENČANJA PRETVORILA SE U NOĆNU MORU: "Stalno se svađam sa verenikom, ne znam da li ćemo stići do oltara!" (FOTO) 21:50
Odrasli OSETILA JE ČUDNO TREPERENJE SRCA, A ONDA JE IZGUBILA SVEST: Malo poznati simptomi srčanog zastoja 17:40
Ispovesti BACILA JE POGLED NA PORUKE KOJE JE DOBIJAO NJEN MUŽ I ZANEMELA: "Kada sam videla sa kim se dopisuje, došlo mi je da vrisnem!" (FOTO) 22:00
Roditeljstvo MARTA IMA 19 DECE I SVAKO IMA RAZLIČITOG OCA: Živi od pomoći države i ne planira da stane sa rađanjem 09:30
Roditeljstvo DEVOJČICA (14) HTELA DA PROMENI POL, RODITELJI SE USPROTIVILI: Izgubili su starateljstvo, a onda su vlasti donele novu šokantnu odluku (FOTO) 20:48
Odrasli DETALJI DRAMATIČNE BORBE SELIN DION: "Ne mogu da hodam, ni da pevam ali ne odustajem od borbe" 19:30
Ispovesti PREVARILA JE PARTNERA I OSTALA TRUDNA, SADA NE ZNA KO JE OTAC NJENOM DETETU: " Osećala sam krivicu ali i uživala u odnosu" (FOTO) 21:57
Brak i veze MLADOŽENJA JOJ BRANI DA NA VENČANJU NOSI BELU VENČANICU: Razlog je šokantan, ko bi ovo tolerisao? 16:50
Brak i veze "MUŽ I JA IMAMO INTIMNE ODNOSE SA DRUGIM LJUDIMA": Andrea otkrila sve detalje iz spavaće sobe (VIDEO) 20:30