Strast NASTAVNICA MATEMATIKE DALA OTKAZ I ZARAĐUJE NA SAJTU ZA ODRASLE: "Bivši učenici su hteli da budemo intimni" (VIDEO) 20:50
Ispovesti ODBIO JE DA SE POJAVI NA SVADBI NAJBOLJEG DRUGA ZBOG UŽASNE UCENE: Mladoženja je pred venčanje tražio nešto neočekivano 20:00
Odrasli POTRESNA ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE DOŽIVELA KLINIČKU SMRT: Srce joj je stalo u trenu, a sada opisuje detalje borbe za život (FOTO) 09:02
Strast O TELU OVE ŽENE PRIČA CEO SVET: Ova žena sebe smatra plus sajz modelom, a evo šta kaže o svojim oblinama (VIDEO) 16:30
Ispovesti NAKON VEČERE KRENULA JE KUČI NI NE SLUTIVŠI KAKAV REKVIZIT JE PONELA SA SOBOM: Svi u neverici gledaju šta ova devojka ima na sebi (VIDEO) 18:40
Strast VALENTINA ZA PRAZNIKE OD MUŠKARACA ZARADI HILJADE EVRA: Ovoj domino dami plaćaju bogatstvo samo da im ovo uradi (FOTO) 20:25
Ispovesti DOBILA JE NOVOGODIŠNJI POKLON OD ŠEFA, KADA GA JE OTVORILA OSTALA JE U ŠOKU: " Kakav drzak potez" (FOTO) 18:15
Strast SA DVE ŽENE JE OTPOČEO "PRIJATELJSTVO SA POVLASTICAMA", A ONDA SE STVAR OTELA KONTROLI: "Emocije su bile zabranjene, ali ja sam se zaljubio!" 21:00
Ispovesti “MUŽ ME JE VARAO GODINAMA, ZNALA SAM I ĆUTALA”: Kad je ostala udovica, povukla je potez koji je mnoge šokirao (FOTO) 20:00
Brak i veze SAŠA JE OPROSTIO ŽENI PREVARU ALI ONA NE MOŽE DA SE VRATI KUĆI:" Ćerka neće da čuje za nju, postavila mi je ultimatum!" (FOTO) 11:05
Ispovesti MISLILA JE DA JE JEDINICA, A ONDA JE ISPLIVALA DUGO ČUVANA PORODIČNA TAJNA: Zbog onoga što je uradila uzdrmano je 77 porodica (FOTO) 09:02
Brak i veze NAPUSTILA JE KARIJERU U GRADU DA BI KUVALA I MUZLA KOZE NA FARMI: "Moja je dužnost da brinem o mužu, uživam u ulozi domaćice" (FOTO+VIDEO) 19:00