Strast MUŠKARCI PROGOVORILI ZAŠTO IH UZBUĐUJU STARIJE ŽENE: Iskustvo, samopouzdanje i nezavisnost su samo neki od razloga, pogledajte šta su još otkrili! (FOTO) 22:00
Ispovesti DOBILA JE DEČKA IZ SNOVA ZA 17 EVRA: On je idealan, ispunjava sve uslove ali i mnogo troši beterije (FOTO) 20:40
Ispovesti "MOJI PARTNERI IMAJU 60 GODINA I ZBOG NJIH ME ZOVU CRNA UDOVICA": Atraktivna lepotica tvrdi da nije sa njima zboga para već ljubavi 14:50
Zanimljivosti JAVILA SAM ŠEFU DA SAM BOLESNA, ON MI DOŠAO U SPAVAĆU SOBU: Šok ispovest radnice koja je dobila otkaz (VIDEO) 19:30
Odrasli DOKTOR JE MESEC DANA JEO ULTRA-PRERAĐENU HRANU: Višak od 6kg bio je najmanji problem, evo šta mu se desilo sa mozgom! (FOTO) 15:30
Odrasli MISLILA JE DA IMA PREHLADU, A ONDA JE SAZNALA STRAŠNU DIJAGNOZU: "Izgubila sam apetit, stalno sam osećala umor" 18:30
Zanimljivosti MILIONERKA NAPUSTILA VILU I SADA ŽIVI U KAMPERU: Govore mi da sam glupa, ali život mi je mnogo lepši (VIDEO) 12:20
Lice MIA I NJENA MAJKA SU OPERISALE NOS U TURSKOJ: Nije ni slutila čega sve mora da se odrekne nakon ove intervencije 11:00
Strast „MUŽ MI JE PREDLOŽIO DA IMAM INTIMNE ODNOSE SA DRUGIM MUŠKARCIMA“: Žena otkrila kako je to uticalo na njihov brak 22:00
Brak i veze IZAŠLA JE NA PRVI SASTANAK SA DEČKOM I VIDELA DA IM NEKO PRAVI DRUŠTVO: Devojka nije mogla da veruje koga je poveo sa sobom (VIDEO) 20:02
Odrasli DEVOJCI OTKRIVEN RAK ŠEST NEDELJA PRE POROĐAJA: Doktori su ova tri simptoma opake bolesti pripisali trudnoći (FOTO) 12:15
Zanimljivosti ONA IMA 20 GODINA I SVE JE U REDU DOK NE PROGOVORI: Ljudi se šokiraju kad joj čuju glas, ne mogu da veruju da takav zvuk izlazi iz njenih usta! (FOTO+VIDEO) 10:00