Zanimljivosti OŽENIO NAJLEPŠU NA SVETU, A ONDA JE PONIZIO KAO NIKO: Prevara je odjeknula svetom, svi se pitaju šta je video u švalerki 19:31
Zanimljivosti FUDBALER JE SPAVAO OSAM GODINA SA ŽENOM SVOG BRATA: Nataša je bila i trudna, vešto krili do jednog momenta 20:00
Ispovesti OPSEDNUT SAM IDEJOM DA MI DRUG SPAVA SA ŽENOM: Ona još ne zna, a sve je već dogovoreno ovde 20:00
Ispovesti DOŠAO KUĆI, OTIŠAO U TOALET I SAZNAO DA GA ŽENA VARA: Ljubavnik njegove supruge mu ostavio bizarnu poruku (VIDEO) 20:31
Ispovesti PROMENIO SE ČIM SAM MU PRIZNALA DA ČEKAM BEBU: Uzela sam njegov telefon i otkrila nešto najgore! 19:00
Zanimljivosti BRED PIT JE PRIZNAO TADAŠNJOJ ŽENI DA JE LUD ZA ANĐELINOM: Ona je znala da će do prevare doći, prolazila je kroz pakao 17:40
Ispovesti MOJ MUŽ JE POBEGAO SA LJUBAVNICOM KOJA JE ISTIH GODINA KAO NAŠA ĆERKA: Očajna žena saznala istinu na najbizarniji način 14:40
Strast VARA ŽENU GODINAMA I NIMALO SE NE KAJE: "Želim da uživam dok ne postanem mator i ružan, supruga ne zna, pa svima lepo!" 20:00
Brak i veze OŽENIO JE DEVOJKU KOJOJ NIKAD NIJE VIDEO LICE: Mlada je tvrdila da je stidljiva i pobožna, a onda je usledio šok 19:00
Ispovesti VERENIK JOJ PROVODI PREVIŠE VREMENA U TERETANI: "Kada mi je drugarica pokazala fotku na jednom sajtu, slošilo mi se" 16:12
Strast POZVALI SMO MOG DRUGA I IMALI SMO TROJKU: Devojku od tad ne mogu ni da dodirnem, u krevetu nam je katastrofa! 19:02