Ispovesti UŠLA JE U AFERU SA SUPRUGOVIM NAJBOLJIM DRUGOM: "Mislila sam da oseća što i ja, a onda mi je saopštio odluku od koje sam zanemela!" 21:00
Ispovesti KRUŽILE SU GLASINE DA NJEN MUŽ IMA AFERU: "Kada je otišao na tuširanje, uzela sam mu telefon i zapanjila se onim što sam u njemu našla!" 20:00
Ispovesti OTIŠLE SU NA ŽURKU I POPILE KOJU ČAŠICU VIŠE: "Devojka je sve vreme bila pored mene i opet je uspela da me prevari" 21:00
Ispovesti PRESELILA SE U KUĆU SVOG DEČKA DOK JE ON NA KOLEDŽU: Sad je trudna ali ne zna ko je otac njenog deteta jer je imala odnose i sa budućim svekrom! (FOTO) 21:00
Brak i veze UHVATILA MUŽA U PREVARI OSAM MESECI POSLE VENČANJA: "Kad mi je rekao zašto ima ljubavnicu, bila sam apsolutno ponižena" 21:00
Brak i veze ŠTA JE TAČNO PREVARA: Dopisivanje, flert, izlasci, poljubac ili nešto više od svega toga? 19:30
Strast IMA DEČKA KOJI ŽIVI U DRUGOM GRADU I RETKO GA VIĐA: "Na svakoj novogodišnjoj proslavi spavala sam sa drugim muškarcem, sada se plašim da će moj momak saznati!" 21:00
Brak i veze ŽENE SU ISPRIČALE ZBOG ČEGA SU OSTAVILE PARTNERE: Zbog ovih ponižavajućih iskustava su stavile tačku (FOTO) 18:15
Brak i veze UHVATILA JE DEČKA NA DELU: Zbog onoga što je potom uradio više nije bila nimalo ljuta (VIDEO) 21:00
Brak i veze DOŠAO JE DA IZNENADI DEVOJKU POKLONIMA, A U NJENOM STANU GA JE SAČEKAO DRUGI MUŠKARAC: Situaciju koju je neverna žena zatekla kod kuće nije mogla ni da nasluti (FOTO+VIDEO) 19:00
Ispovesti SAZNAO JE DA GA ŽENA VARA NA NAJBIZARNIJI NAČIN: Načisto ga je slomilo kada je shvatio sa kim ima aferu! 21:00