Horoskop PLAVI SUPERMESEC U PONEDELJAK DONOSI IZDAJU I PREVARE: Ova 3 ova znaka treba da se spreme za ljubavni krah! Biće napeto! 07:01
Zanimljivosti GODINAMA JE ĆUTALA PA IZUSTILA: NEUKUSNO I NEPRIKLADNO! Anđelina joj je UKRALA muža, pa se usudila da kaže OVO 10:44
Brak i veze POZNATA NOVINARKA U JEKU SKANDALA - UHVATILA VERENIKA SA DRUGOM! Glavni potez povukla na rođendanu sina (FOTO) 17:15
Zanimljivosti PUKLA TIKVA, GODINAMA JE VARAO POZNATU PEVAČICU, ČAK I TRUDNU: Ugovarao odnos u troje, hteo da šalje avion po ljubavnice 16:55
Zanimljivosti SLAVNA PEVAČICA SE USRED TRUDNOĆE RAZVODI OD MUŽA: Varao je i lagao na sve strane, a njoj je prekipelo 14:48
Ispovesti ZAHVALJUJUĆI MAČKI UHVATILA DEČKA U PREVARI: "Čak nisam ni volela tu životinju, a sada mi je najbolji prijatelj!" 18:30
Brak i veze NA DRUŠTVENIM MREŽAMA PITALA SAM ŽENE DA LI MOJ MUŽ IMA AFERU SA NEKOM: Usledio odgovor od kog sam se sledila! (VIDEO) 18:30
Zanimljivosti BESRAMNO JE VARAO I RAZVELI SU SE POSLE 11 GODINA BRAKA: Bila je slomljena, ali reči ove pevačice su je podigle iz pepela! 07:59
Zanimljivosti OŽENIO NAJLEPŠU NA SVETU, A ONDA JE PONIZIO KAO NIKO: Prevara je odjeknula svetom, svi se pitaju šta je video u švalerki 19:31
Zanimljivosti FUDBALER JE SPAVAO OSAM GODINA SA ŽENOM SVOG BRATA: Nataša je bila i trudna, vešto krili do jednog momenta 20:00
Ispovesti OPSEDNUT SAM IDEJOM DA MI DRUG SPAVA SA ŽENOM: Ona još ne zna, a sve je već dogovoreno ovde 20:00
Ispovesti DOŠAO KUĆI, OTIŠAO U TOALET I SAZNAO DA GA ŽENA VARA: Ljubavnik njegove supruge mu ostavio bizarnu poruku (VIDEO) 20:31