Brak i veze KRISTINA JE SUMNJALA DA JE DEČKO VARA, ali u telefonu nije imao ništa sumnjivo! A onda je uzela njegov PAMETNI SAT i u njemu ugledala HAOS, pozlilo joj je! (VIDEO) 22:01
Zanimljivosti OTKRIVENA SKANDALOZNA DEŠAVANJA S DVORA - OVO JE KEJT DOVODILO DO LUDILA: Gledala je kako Vilijam i Megan na njene oči razmenjuju nežnosti! 16:10
Ispovesti OTIŠLA SAM U KLUB I UGLEDALA KAKO JOJ MILUJE ZADNJICU: Istina me je razorila, uništine su dve porodice, a najgore od svega je KO JE ONA! 21:45
Ispovesti RAZVEO SE POSLE TRI DANA - žena je uradila nešto neoprostivo! Slomljeni muškarac podelio šok ispovest - sve mu je radila pred očima 09:40
Zanimljivosti OVO JE NAJMISTERIOZNIJA AFERA HOLIVUDA: Poznati srcolomac se skrasio pored nje, ali se onda pojavila Sofija Loren! Pukla je bruka, fanovi šokirani kako ON danas izgleda! 16:25
Ispovesti OHLADILA SAM SE OD MUŽA I POTPUNO ME JE ZAPALILA JEDNA ŽENA: Ne mogu da prestanem da ga varam, previše gorim kad sam s njom! 22:30
Zanimljivosti SANDRA JE PROŠLA PAKAO NA ZEMLJI ZBOG OVOG RIJALITI-UČESNIKA: Brutalno je varao glumicu, posle skandaloznog razvoda doživela tragediju! 13:50
Ispovesti SA MUŽEM NISAM IMALA ODNOSE VIŠE OD GODINU DANA - zato spavam sa ličnim trenerom, a on to uredno plaća: Tu nije kraj ZAPLETA 22:30
Vesti SAVRŠENA PREVARA NA KOJU SU SVI NASELI: Postavili su lutku kako bi turisti pomislili da je prava osoba, za sat vremena zaradili SULUD NOVAC! (VIDEO) 13:15
Ispovesti ŽENA GA JE PREVARILA SA ŠEFOM, ON JOJ JE OPROSTIO: Posle 10 godina novo saznanje mu uništava život - to ne može da podnese! 21:30
Ispovesti MUŽ JE PREVARIO SA DEVOJKOM KOJU ZNA OD NJENE 9. GODINE: Kada ih zamislim ZAJEDNO povraća mi se, ona je mlađa od naše ćerke! 23:30
Ispovesti MARIJA JE UHVATILA DEČKA U PREVARI! Kada je otkrila ko mu je nova devojka izvela ju je u grad i sočno joj pred svima uradila nešto što joj se mnogo dopalo! (FOTO) 18:10