Zanimljivosti I KEJT I VILIJAM IMAJU SVOJU KAMILU: Svet bruji o plemkinji koja drma temelje braka kraljevskog para, sve je počelo 2009, a sada isplivavaju novi detalji! (FOTO) 13:01
Ispovesti ŽENA ME VIŠE NE PRIVLAČI I IZBEGAVAM JE, ali uradio sam sam jednu mnogo strašnu stvar i sada sam potpuno zbunjen! Šta se dešava sa mnom? 21:01
Kuce ODGAJALI SU GA DVE GODINE MISLEĆI DA JE LJUBIMAC, ali ubrzo je dostigao 100 kilograma i hodao je na dve noge! Niko nije smeo da mu priđe dok nije završio u kavezu! (FOTO/VIDEO) 15:01
Ispovesti DEČKO ME JE PREVARIO U ROĐENOJ KUĆI I ZASPAO, a kada sam sklonila ćebe na njegovom intimnom delu sam ugledala užas! Odmah mi je bilo jasno s kim je bio, završila sam kod psihijatra! (VIDEO) 14:01
Strast ŽENA ME ODBIJA VEĆ 10 GODINA, A OZBILJNO ME JE ZAINTERESOVALA KOLEGINICA MLAĐA 10 GODINA: Ipak, razmišljam da uradim nešto potpuno drugo, ali ne znam da li ću se kajati! 21:01
Ostali ljubimci DALA SAM 160 EVRA ZA ŠTENE JAPANSKOG ŠPICA, a posle nekoliko meseci sam shvatila da mi u kući uopšte ne živi pas, jedan detalj me je prestravio! (FOTO/VIDEO) 10:01
Kuce VOZILA SAM SATIMA DA DOĐEM DO MOG ŠTENETA PITBULA: Usledio je šok, a onda i sudbinski obrt! (FOTO) 17:01
Kuce KUPILA SAM ŠTENE ČISTOKRVNOG GOLDENDUDLA ZA 1.910 EVRA: Ono u šta se pretvorilo potpuno me je zaprepastilo, šta su mu to uradili? (VIDEO) 10:01
Strast UHVATIO SAM ŽENU U NAŠOJ KUĆI POD ĆEBETOM SA KOMŠIJOM: Ono što mi je rekla potpuno me je zaprepastilo! 20:00
Strast ŠTA MISLITE SA KOLIKO ŽENA JE BIO INTIMAN NAJPOZNATIJI GLUMAC FILMOVA ZA ODRASLE? Otkrio je i kako to utiče na njegov ljubavni život! 17:52
Strast MUŽ JE SVE ČEŠĆE ODLAZIO U ŠKOLU NAŠE DECE, nisam ni sanjala šta se dešava! A onda je usledilo zaprepašćujuće priznanje! 08:05
Brak i veze VARAO ME JE GODINAMA, ALI NISAM MOGLA DA GA OSTAVIM KAD MU JE NAJTEŽE: Aleksandra je razotkrila suprugovu aferu, a onda i zavisnost! (FOTO) 20:01