Odrasli OVO SU 4 SIMPTOMA KOJA UPOZORAVAJU NA SRČANI ZASTOJ: Mogu se javiti 24 sata ranije, a češće pogađaju muškarce! (FOTO) 10:01
Odrasli OVO SU SIMPTOMI KOJI SE JAVLJAJU DAN PRE SRČANOG UDARA: Razlitiči su znaci upozorenja kod muškarca i žena, evo na koju promenu morate da obratite pažnju (FOTO) 15:01
Ispovesti OSTALA JE UDOVICA, A ONDA JE UPOZNALA NJEGA: Zbog romanse sa mlađim muškarcem naišla je na žestoku osudu porodice, a onda je jedan znak izazvao dobro poznati strah 21:00
Odrasli UKOLIKO PRIMETITE BILO KOJI OD OVIH SIMPTOMA ODMAH POZOVITE HITNU: Znaci srčanog udara nisu samo stezanje u grudima, a posledice mogu biti fatalne! 15:00
Brak i veze RADIO JE U RADIONICI ZA MAŠINOM KADA JE PRIMETIO DA SE NEŠTO KREĆE KA NJEMU VELIKOM BRZINOM: Prestravljeni čovek je samo vrisnuo i srušio se na pod! (FOTO+VIDEO) 14:00
Odrasli TIHI UBICA KRIJE SE IZA OVIH 12 ZNAKOVA UPOZORENJA: Simptomi bolesti srca na koje ne obraćamo pažnju mogu ukazati na ozbiljne probleme (FOTO) 14:02
Odrasli PRVIH 11 SIMPTOMA SRČANE SLABOSTI: Jedan se pogoršava nakon jela, a revolucionarno istraživanje japanskih naučnika otkriva: Ljudi s ovakvim nogama imaju manje šanse da obole! 15:01
Odrasli SIMPTOMI TEŠKOG OBOLJENJA KOJI SE VIDE U OČIMA: Ukoliko se bolest ne drži pod kontrolom, može dovesti do smrtnog ishoda (FOTO) 10:39
Odrasli VREME JE KLJUČAN FAKTOR KOD SRČANOG ZASTOJA: Reanimacijom možete spasiti nekome život, evo šta je neophodno da znate (FOTO) 10:01
Odrasli SALO NA STOMAKU MOŽE BITI OKIDAČ OPASNIH OBOLJENJA: Lekari upozoravaju na faktore rizika gojaznosti (FOTO) 12:01
Roditeljstvo NOVOROĐENČE ME JE SPASILO SIGURNE SMRTI: Uplašio sam se kada mi je ćerka prerano rođena, ali sada znam da je poslata da mi pomogne! (FOTO/VIDEO) 16:01
Odrasli 6 PRVIH SIMPTOMA VISOKOG KRVNOG PRITISKA: Jedan se javlja daleko pre nego svi ostali znaci oboljenja koje je glavni okidač srčanog i moždanog udara! 15:02