Brak i veze IMAM 18 GODINA, A MOJ DEČKO 60 I SVI MISLE DA MI JE DEDA: Lepotica otkrila detalje veze zbog koje trpi najstrašnije uvrede! (VIDEO) 22:10
Strast "ŽELELA SAM SAMO DA SINU PRUŽIM BOLJU BUDUĆNOST": Objavila je golišave slike na internetu, a linč meštana nije izostao! 21:10
Roditeljstvo ZATRUDNELA SA 13 GODINA I NAPUSTILA ŠKOLU: Trpela jezive uvrede, ali svima im je dokazala jedno! (FOTO) 08:20
Lice ON ULIVA STRAH I NEPOVERENJE: "Zbog tetovaže na licu ljudi me gledaju kao da ću ih opljačkati!" (FOTO) 16:40
Brak i veze POLITIČAR OŽENIO MALOLETNICU: O ovom kontroverzanom paru bruji ceo svet, a tek da vidite detalje njihove veze! (FOTO) 08:50
Roditeljstvo "ZATRUDNELA SAM SA 14 GODINA I BILO JE UŽASNO": Pre punoletstva rodila dvoje dece, ovako su reagovali njeni roditelji (VIDEO) 13:17
Roditeljstvo ISPOVEST JEDNE MAME ZAPANJILA LJUDE: Govore joj da to nije dobro za njeno dete ali se ona ne obazire! (FOTO) 18:00
Brak i veze "PA ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 39 GODINA?!": Lepotica odlučno brani ljubav prema bogatašu, u tome joj pomaže i majka (VIDEO) 20:00
Roditeljstvo ŠESTOGODIŠNJOJ ĆERKI DALA 350 EVRA ZA KOZMETIKU: Mamu osudili da se neprimereno ponaša, njen odgovor je sve iznenadio (VIDEO) 12:00
Roditeljstvo O OVOJ BEBI BRUJI INTERNET: Devojčica prelepih očiju izazvala brojne reakcije na mrežama, a evo i zbog čega! (VIDEO) 17:40
Brak i veze ANDREA OTVORENO IZJAVILA DA JE U POLIAMORNOJ VEZI "Imam zdravu i srećnu vezu sa suprugom i sa dečkom, niko nije ljubomoran!" (VIDEO) 20:00
Brak i veze TINA JE ZAVELA 20 GODINA MLAĐEG DEČKA: Detaljno je opisala šta joj on sve radi, usledila je burna reakcija javnosti (VIDEO) 20:57