Telo BAKA SE SKOCKALA ZA ODLAZAK NA PIJACU: Ljudima na mrežama pale vilice kad su videli ovu vremešnu damu! (VIDEO) 15:01
Zanimljivosti BOGATAŠ PUNIH KESA TRAŽIO JE OD DEVOJKE NA PARKINGU DA MU OTVORI GEPEK OD KOLA: Ugledala je kofer, a ono što je potom zatražio od nje izbezumilo je (VIDEO) 14:41
Zanimljivosti SPARTANSKI RATNIK PROŠETAO PRODAVNICOM: Ljudi u neverici gledali krupnog muškarca, a onda je zamahnuo rukom i svi su zanemeli! (VIDEO) 09:01
Roditeljstvo DADILJA DECE BOGATAŠA OTKRIVA KAKO IZGLEDA RADITI ZA MILIONERE: "Da mi je ovo neko ranije rekao, nikad ne bih poverovala!"(FOTO+VIDEO) 20:00
Zanimljivosti MNOGI ŽELE OVU PTICU ZA SEBE: Ono što je uradila ostavilo je u šoku i kupca i prodavca, nastala je opšta pomama (VIDEO) 17:01
Zanimljivosti PRETURAO JE PO KONTEJNERU TRAŽEĆI HRANU KAD JE NAIŠAO ON: Platio mu je ručak i prenoćište, pa je nesrećnik posle dve i po godine prvi put spavao u krevetu! (VIDEO) 11:00
Roditeljstvo OVO TREBA DA ZNA SVAKA MAJKA KOJA IMA ĆERKU: 6 saveta za kupovinu haljina za devojčice! 12:00
Kuce "KUPILA SAM ŠTENE BEŽ FRANCUSKOG BULDOGA ZA 916 EVRA": Kada joj je pas stigao u dom, zaprepastila se onim što je videla (VIDEO) 09:00
Ispovesti U KOLICAMA SAM I UPOZNAO SAM DEVOJKU PREKO INTERNETA! Bila je kao iz snova, ali onda mi je priredila pakao: Samo mi je stigao izveštaj iz banke! 19:01
Zanimljivosti ZATRAŽIO JE STARICI NOVAC DA KUPI ĆERKI USKRŠNJI UKRAS, a kada je ona to odmah uradila, usledio je šok! Pružio joj je jaje i rekao da ga otvori, nesrećna žena je vrisnula i BRIZNULA U PLAČ! 09:01
Zanimljivosti UŠAO JE U PARFIMERIJU I JEDNIM POTEZOM RADNICU DOVEO DO SUZA: Žena nije ni slutila da će joj ovo prirediti (VIDEO) 08:59