Zanimljivosti "VIŠE NISI NI PRIVLAČNA, PLASTIKO"! Mlada srpska pevačica zbog novih fotografija privukla salve uvreda, ali je ipak gotovo strgla gornji deo kupaćeg! (FOTO) 11:42
Telo O OVOM PARU BRUJI ČITAVA PLANETA: Ona ima više od 10 miliona fanova, svi hipnotisano gledaju šta radi pred kamerama, a njemu poručuju samo jedno! (FOTO/VIDEO) 19:06
Ispovesti NIKO NE MOŽE DA POVERUJE DA JE ON NJU OŽENIO: "Momče, trepni dvaput ako te je ta žena otela", samo je jedan od komentara koje ovaj par svakodnevno dobija! (FOTO/VIDEO) 20:01
Roditeljstvo LJUDI NEPRESTANO BULJE U OVU MAMU KADA DOĐE U OBDANIŠTE: Svi me osuđuju zbog jedne stvari! (VIDEO) 16:06
Ispovesti "BEZOBRAZNA" UČITELJICA! Majke dece očajne, ali ona uzvraća udarac: Mrzite me jer bi vaši muževi hteli da me imaju! (FOTO) 18:05
Zanimljivosti CRNA ŽENO, GDE SI POŠLA TAKO GOLA? Marinu Visković nagrdili posle nastupa u Crnoj Gori: Nemoguće je da je tako izašla pred ljude! (FOTO/VIDEO) 09:06
Ispovesti ŽENA S NAJVEĆIM OBRVAMA PREŽIVLJAVA PAKAO! Prete joj oduzimanjem dece i da nikada neće naći partnera, a evo kako izgleda! (FOTO, VIDEO) 13:16