Roditeljstvo UČILI SU SINA DA HODA, ali usledila je njegova reakcija zbog koje su se skamenili: Majka je vrisnula od neverice! (VIDEO) 17:05
Ispovesti MOJA DRUGARICA JE PREMINULA, A ONO ŠTO JE NJEN SUPRUG ODMAH URADIO NI DANAS MI NE DA MIRA: Nije pronašao drugu ženu, ali ovo mi tek tera suze na oči! (VIDEO) 12:01
Brak i veze OTAC PREDRAG OTKRIVA ŠTA JE PROKLETSTVO SEDMICE I ZAŠTO SE LJUDI SVE VIŠE RAZVODE: Žene u Srbiji prave jednu kobnu grešku! (VIDEO) 16:01
Zanimljivosti ON JOJ JE BIO NAJVEĆA UTEHA: Sanja Marinković je krah braka pregurala uz pomoć ljubavi kuma Bojana, čuva ga daleko od očiju javnosti (FOTO) 15:01
Zanimljivosti DA LI I VI IMATE VIŠE OD 40 I NEMATE DECE? Evo šta preživljava jedna žena koja se još nije ostvarila kao majka! (VIDEO) 17:01
Roditeljstvo IMAJU ŠESTORICU SINOVA, A SADA JE NOVA BEBA NA PUTU: Kada su saznali pol sedmog deteta, majka umala nije pala u nesvest (VIDEO) 07:05
Brak i veze NE ŽELI DA DA ME UPOZNA SA SVOJIM RODITELJIMA: Devojka otkrila bizaran razlog za svog partnera, ko bi na ovo pristao? (FOTO) 18:01
Ispovesti POLEMIKE OKO NJENIH GODINA NE PRESTAJU: Kad upoznaju verenika ove lepotice svi govore o njihovoj tajni (FOTO) 18:00
Zanimljivosti ANA I BASTIJAN OTKRILI INTIMNE DETALJE IZ SVOG BRAKA: Evo šta rade svakog dana kako bi im ljubav trajala (FOTO) 07:08
Zanimljivosti OVAKO IZGLEDAJU SUPRUGA I ĆERKA IVANA JEVTOVIĆA: Ove lepotice su glumčeva oaza sreće, nikad ih ne viđamo u medijima (VIDEO) 10:01
Zanimljivosti OSTAVILI SU DETE DA SPAVA NA PLAŽI DOK SU SE ZABAVLJALI S PRIJATELJIMA, a onda je usledio šok! Ovoj je noćna mora svakog roditelja! (VIDEO) 09:01