Roditeljstvo POSTAVILA JE OVO PITANJE OČUHU PRED SVIMA: Ostao je zatečen njenim zahtevom i to na svoj rođendan, suze su mu se slivale niz lice (VIDEO) 09:02
Brak i veze USRED VENČANJA POJAVILA SE NJEGOVA BIVŠA ŽENA: Ono što je uradila nevesti ostavilo je goste u neverici, deca su sve gledala (FOTO) 09:02
Brak i veze OVE ŽENE SU PRIZNALE PREVARU: Ovo su razlozi zbog kojih su bile neverne muževima, da li biste im oprostili? 15:02
Ispovesti "LJUDI MISLE DA MI JE DEDA, A MI SE VOLIMO": Ceo svet bruji o ovom bračnom paru, a tek kad čujete gde su se upoznali sve će vam biti jasno (VIDEO) 17:00
Roditeljstvo MOJA SNAJKA JE KRIVA ŠTO NEĆU BITI BAKA, UMESTO DECE IMA PSE I MAČKE: Ispovest jedne majke podigla je buru na internetu (FOTO) 17:00
Odrasli EVO ŠTA MOŽE DA SE DESI AKO KORISTITE TUĐE PEŠKIRE: Opasnost posebno vreba sa mokre tkanine, a brojne Infekcije se dobijaju lakše nego što mislite 10:00
Ispovesti OSTALA JE SAMA SA MALIM DETETOM POSLE SMRTI MUŽA: Zbog zabranjene ljubavi udovica se našla na stubu srama, drhtali su od straha zbog reakcije porodice (FOTO+VIDEO) 09:00
Ispovesti BLIZANCI SU GODINAMA BILI RAZDVOJENI: Kada je devojčica napokon došla do brata usledila je njegova reakcija o kojoj priča ceo svet (VIDEO) 18:01
Ispovesti EMA JE STRAHOVALA DA JE MUŽ VARA, KAD SU SE VRATILI IZ GRČKE OTKRILA JE ŠOK TAJNU: Iza svega se krila bolest na koju niko nije sumnjao, lekari nisu imali pozitivne prognoze (FOTO/VIDEO) 19:05
Ispovesti MOJA ŽENA JE OPSEDNUTA DRUŠTVENIM MREŽAMA I UNIŠTAVA NAŠU PORODICU: Nesrečni suprug priča o paklu kroz koji prolazi, u sve su umešana njihova deca! 20:01
Zanimljivosti DOK SU SE DECA BOGATAŠA IZ DUBAIJA KUPALA U BAZENU, ON JE URADIO NEŠTO ŠOKANTNO: Prišao im je i nešto ubacio u vodu , a onda se javno pravdao svoj potez (VIDEO) 13:00