Ispovesti "IMAM 28 GODINA, REDOVNU PLATU ALI TRAŽIM PARE OD TATE I MAME": Ispovest Novosađanke koja priznaje da se finansijski oslanja na roditelje! (FOTO) 11:40
Brak i veze "POSTALA SAM MAMA SA 15 GODINA, REKLI SU MI DA DAM BEBU NA USVAJANJE" : Usledili su spontani pobačaji i godine strepnje (VIDEO) 20:00
Zanimljivosti DEKA JE PEVAO SA SVIMA, I NE SLUTEĆI KAKVO GA IZNENAĐENJE ČEKA: Kad se okrenuo i video šta mu je porodica priredila, nije mogao da zaustavi suze (VIDEO) 13:39
Ispovesti "DEČKO I JA NE MOŽEMO DA SE VENČAMO, A SRAMOTA NAS JE DA RODITELJIMA PRIZNAMO RAZLOG": Očajni par traži savet 20:02
Zanimljivosti "SVESNO SAM SE ŽRTVOVALA DA MOJA ĆERKA NE BI BILA POVREĐENA": Snežana Savić progovorila o bolnoj odluci koju je donela (FOTO) 17:05
Zanimljivosti OTAC BJANKE SENSORI KIPTI OD BESA ZBOG NJENIH STAJLINGA: Zet Kanje Vest neće se radovati zbog onoga što mu je poručio! (FOTO) 11:25
Roditeljstvo DEVOJČICE SU PRVI PUT VIDELE BEBU: Niko nije očekivao ovakvu njihovu reakciju! (VIDEO) 09:47
Roditeljstvo ZAŠTO NEKA DECA RANIJE PROGOVORE: Istraživanje koje baca novo svetlo na način razvoja jezičke komunikacije mališana! (FOTO) 10:00
Roditeljstvo DEČAK JE UZBUĐENO POTRČAO KA BAKI I DEKI: Gosti nisu bili spremni na ovakav rasplet situacije! (VIDEO) 09:10
Ispovesti DOŠLA KOD BRATA NA PROSLAVU, SNAJA JE ZAMOLILA DA ODE ŠTO PRE: „Zbog jedne stvari sam proglašena nepoželjnom!“ 17:58
Ispovesti ZBOG AFERE SA POLUBRATOM ŽIVOT JOJ JE POSTAO PAKAO: "Znam da je pogrešno, ali ne možemo da se zasitimo jedno drugog!" (FOTO) 20:11
Zanimljivosti "NESREĆNI SLUČAJEVI SU DOVELI DO TOGA DA SE NE OSTVARIM KAO MAJKA": Ovaj detalj iz života Ekstra Nene malo ko je znao 18:30