Brak i veze “UDALA SAM SE ZA NEZNANCA KOJEG SAM VIDELA U NOVINAMA": Nije joj se dopao, a onda je učinio nešto što je sve promenilo (FOTO+VIDEO) 15:00
Zanimljivosti ČUVENA GLUMICA NIKAD ISKRENIJE O LJUBAVI: Dženifer Aniston progovorila o uticaju roditelja i otkrila zašto su joj propadali brakovi i romantične veze 14:00
Roditeljstvo BIO JE NAPUŠTEN I NESREĆAN SVE DOK NIJE UPOZNAO NJIH: Dečak se slomio i zaplakao kad je video iznenađenje koje mu je pripredila nova porodica (VIDEO) 12:00
Ispovesti REKLA MU JE DA NE ŽELI VIŠE DECE, ONO ŠTO JE NJEN MUŽ URADIO DOVELO JU JE DO SUZA: "Tako sam uznemirena, ne mogu da se suočim sa tim" (FOTO) 22:01
Roditeljstvo OTKRILA JE BIZARNI RAZLOG ZBOG KOJEG JE PONOVO TRUDNA: Ova žena čeka treće dete, a njena ispovest izazvala je burne reakcije (VIDEO) 19:00
Zanimljivosti SAMA, NEUHRANJENA, PRLJAVA I BOLESNA TUMARA ULICAMA: Od kada zna za sebe ona je beskućnica, a njena priča ledi krv u žilama i tera suze na oči! (VIDEO) 13:00
Brak i veze NOĆ PRED VENČANJE DOBILA JE PORUKE OD DRUGE ŽENE: Ono što je ova žena uradila na ceremoniji ostavilo je sve bez teksta, mladoženja pobegao iz crkve! (FOTO) 15:02
Roditeljstvo POSTAVILA JE OVO PITANJE OČUHU PRED SVIMA: Ostao je zatečen njenim zahtevom i to na svoj rođendan, suze su mu se slivale niz lice (VIDEO) 11:02
Brak i veze USRED VENČANJA POJAVILA SE NJEGOVA BIVŠA ŽENA: Ono što je uradila nevesti ostavilo je goste u neverici, deca su sve gledala (FOTO) 11:02
Brak i veze OVE ŽENE SU PRIZNALE PREVARU: Ovo su razlozi zbog kojih su bile neverne muževima, da li biste im oprostili? 17:02
Ispovesti "LJUDI MISLE DA MI JE DEDA, A MI SE VOLIMO": Ceo svet bruji o ovom bračnom paru, a tek kad čujete gde su se upoznali sve će vam biti jasno (VIDEO) 19:00
Roditeljstvo MOJA SNAJKA JE KRIVA ŠTO NEĆU BITI BAKA, UMESTO DECE IMA PSE I MAČKE: Ispovest jedne majke podigla je buru na internetu (FOTO) 19:00