Zanimljivosti OVO JE SESTRA DRAGANE MIRKOVIĆ: Liče kao da su bliznakinje, jedna drugoj su uvek bile najveća podrška (FOTO) 13:59
Zanimljivosti "IMATI POTOMSTVO JE PREUZIMANJE VELIKOG RIZIKA": Slađana Milošević nije imala decu, a ovako je govorila o roditeljstvu 13:14
Zanimljivosti UNUKA JE PRIREDILA IZNENAĐENJE BAKI: O reakciji vremešne starice bruje mreže, nećete verovati šta je uradila! (VIDEO) 09:10
Kuce DECA SU VIKALA SA PALUBE UPIRUĆI PRSTOM KA MORU: Nesrećna životinja se koprcala u vodi pokušavajući da se održi na površini daleko od kopna! (VIDEO) 12:01
Roditeljstvo GODINAMA JE PRIŽELJKIVALA BRATA ILI SESTRU: Reakcija devojčice kad joj je tata spustio bebu u ruke je neprocenjiva (VIDEO) 12:15
Zanimljivosti JEDNA ČITA BIBLIJU, DRUGA SE SKIDA ZA NOVAC: Upoznajte ćerke kontroverznog glumca koji je dotakao dno! (FOTO) 13:10
Zanimljivosti PREDAK MU JE BIO MASON, A DEDA BOGATAŠ: Slavni glumac nikad nije upoznao oca, život mu je obeležila velika tragedija (FOTO) 10:05
Ispovesti "IMAM 28 GODINA, REDOVNU PLATU ALI TRAŽIM PARE OD TATE I MAME": Ispovest Novosađanke koja priznaje da se finansijski oslanja na roditelje! (FOTO) 11:40
Brak i veze "POSTALA SAM MAMA SA 15 GODINA, REKLI SU MI DA DAM BEBU NA USVAJANJE" : Usledili su spontani pobačaji i godine strepnje (VIDEO) 20:00
Zanimljivosti DEKA JE PEVAO SA SVIMA, I NE SLUTEĆI KAKVO GA IZNENAĐENJE ČEKA: Kad se okrenuo i video šta mu je porodica priredila, nije mogao da zaustavi suze (VIDEO) 13:39
Ispovesti "DEČKO I JA NE MOŽEMO DA SE VENČAMO, A SRAMOTA NAS JE DA RODITELJIMA PRIZNAMO RAZLOG": Očajni par traži savet 20:02