Zanimljivosti SNIMAK PRINCA HARIJA I KEJT MIDLTON RASPLAKAO MNOGE! Ovo je zaista šokantan obrt, na njemu je i Vilijam! 09:01
Zanimljivosti KO JE DAMA ĐORĐA MELONI KOJA JE PODIGLA ČITAV SVET NA NOGE?! Trpela je maltretiranje u školi, sama odgaja dete, optužuju je da je fašista, a evo šta ona kaže za sebe! (FOTO, VIDEO) 12:39
Brak i veze OTIŠLA SAM NA PUT I MAJKU OSTAVILA S DEČKOM! Kad sam se vratila dočekale su me užasne vesti, ALI TU NIJE BIO KRAJ! (VIDEO) 20:01
Zanimljivosti ONA JE UPRAVO RODILA SEDMO DETE, a evo kako izgleda! Supruga čuvenog glumca oduševila svet! (FOTO, VIDEO) 11:01
Ispovesti ŽENA TRUDNA S DETETOM SVOG ROĐENOG SINA! Šokantna ispovest podelila svet, a u porodici je svi podržavaju! (VIDEO) 13:10
VIP saveti MARK ZAKERBERG OBJAVIO VESTI KOJIMA JE IZNENADIO PRIJATELJE! Posle decenije braka čeka treće dete! (FOTO) 18:01
Odrasli MUŠKARCIMA KOJI JEDU MESO ZABRANITI DA IMAJU DECU! Pokrenuta šokanta kampanja, ljudi zbunjeni: Šta se ovo dešava? 15:05
Ispovesti "LJUDI KOJI NEMAJU DECU SU SREĆNIJI I ZADOVOLJNIJI"! Pismo jedne bake koja nikada nije želela potomstvo izazvalo je haos! 15:00
Horoskop ONE SU NAJBOLJE ZA BRAK! Horoskop otkriva zašto su žene u ovom znaku savršene supruge! 19:00
Zanimljivosti POSLEDNJE KRALJIČINO PONIŽENJE PRINCA HARIJA! Obukao je svoje vojno odelo i zaprepastio se šta je video na njemu: Slomljeno mu je srce! 17:05
Zanimljivosti BOMBASTIČNE TVRDNJE procurile u britanske medije! Megan Markl se obratila Čarlsu! 10:30