Zanimljivosti SIN ANĐELINE I BREDA NEPOMIČNO LEŽI DANIMA U BOLNICI, A ZA OCA NEĆE NI DA ČUJE: "Od života si nam napravio pakao" 11:30
Brak i veze PRODAVALA JE SVE ŠTO JE IMALA DA BI NJEGA LEČILA: Šumaherova žena je prvo ljubila njegovog kolegu, sada mu je lojalna 14:39
Zanimljivosti DETALJ UKAZAO NA NESREĆU ČARLSA I DAJANE: Pre 43 godine svet je gledao bajkovito venčanje, niko nije znao njihovu tajnu 08:13
Odrasli UJEO ME PAUK I LICE MI SE IZDEFORMISALO: Zbog njegovog otrova odumiru tkiva, prekrivena je osipom i plikovima - JEZIVO 14:38
Ispovesti MUŽ MI JE POGINUO I 15 MESECI KASNIJE SAM RODILA NJEGOVU BEBU: Zatrudnela je na najbizarniji mogući način, evo kako 16:30
Psihologija NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE OTKRILO: U ovim godinama su ljudi najnesrećniji, a postoji i jasan razlog za to! 13:10
Ispovesti ODUSTALA JE OD BRAKA NAKON PREVIŠE NESREĆNIH GODINA: Sada je donela odluku da napusti supruga, ali nije sigurna da je to pravi potez! 16:00
Kuce UPOZORENJE! OVAJ SNIMAK LEDI KRV U ŽILAMA: Šetala je psa kad je na nju ogromnom brzinom neleteo džip, ali onda je reagovao njen staford, samo se čuo KRIK! (FOTO/VIDEO) 08:01
Odrasli 12 GODINA JE BIO PRIKOVAN ZA KOLICA: A onda se dogodilo čudo nakon što je pristao da učestvuje u eksperimentu ! (VIDEO) 13:01
Numerologija OVI BROJEVI DONOSE NESREĆU VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU! Dobro upamtite koji je i izbegavajte ga! 07:02