Zanimljivosti

NARUČILA SAM ESPRESO MARTINI, A DOBILA SAM OVO: Fotografiju čaše videlo je 11 miliona ljudi, komentari su urnebesni (OTO)

Svi smo prošli kroz ovakve situacije makar jednom.

07.05.2024 20:10

NARUČILA SAM ESPRESO MARTINI, A DOBILA SAM OVO: Fotografiju čaše videlo je 11 miliona ljudi, komentari su urnebesni (OTO)
shutterstock.com

Hladni koktel obično se pravi od espresa, likera od kafe i votke i dolazi sa lepim penastim vrhom i nekoliko zrna kafe za dekoraciju. Čuveni espreso martini neretko se pije i tokom večernjih izlazaka kao aperitiv.

Jedna žena postala je viralna na internetu nakon što je pokazala svoj "užasan" espreso martini, koji je dobila u jednom američkom restoranu. Ono što se nalazilo u njenoj čaši zaista je grozno izgledalo. 

Dama, po imenu Em, objavila je fotografiju svog pića na društvenoj mreži X i usledila je salva komentara pošto je objava prikupila neverovatnih 11 miliona pregleda. Umesto uobičajenog penastog vrha, piće je samo sadržalo smeđu tečnost i bilo je puno zrnima kafe, a ne samo tri tipična koja se obično nalaze unutra.

Mnogi ljudi su otišli ​​u odeljak za komentare da ismeju piće, kao što je neko napisao:

- Kada dobijem posao nakon što sam lagao u biografiji.

- Ne, seko, izigrali su te. To nije espreso martini.

- Ne mogu da verujem da je to čak i stvarno omg.

 Mnogi drugi su mislili da liči na popularni gazirani sok sa zrnima kafe.

Post dolazi nakon što su korisnici TikTok-a kreirali novi trend stavljanja parmezana u espreso martinije prošle godine. Novi "espreso martini s parmezanom" postao je senzacija u aplikaciji društvenih medija, a obožavatelji koktela su ga obožavali.

Ebi Metjuz, stručnjak za koktele rekla je u to vreme:

- Ideja o dodavanju parmezana u espreso martini možda u početku zvuči neobično, ali to je kombinacija ukusa koju želite, verovatno ste već upoznati sa mnogim popularnim jelima za doručak na primer, omlet sa jajima i sirom uz kafu - poručila je Metjuz.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)