Sex

ZVEZDA SAJTOVA ZA ODRASLE ZARADILA PRAVO BOGATSTVO, A PRSTOM NIJE MRDNULA: Kad čujete šta prodaje fanovima, bićete u šoku!(FOTO)

Novac štedi za bajkovito venčanje!

01.05.2024 22:00

ZVEZDA SAJTOVA ZA ODRASLE ZARADILA PRAVO BOGATSTVO, A PRSTOM NIJE MRDNULA: Kad čujete šta prodaje fanovima, bićete u šoku!(FOTO)
instagram-euamandaleon_

Amanda Lion, 21-godišnji model iz Brazila i zvezda sajtova za odrasle, otkrila je da je zaradila značajnu sumu novca. Ona je prikupila čak 28.000 evra, prodajući pramenove svoje kose nepoznatim muškarcima putem interneta. Ova neobična priča počinje nakon što je jedan pretplatnik na njenom nalogu na sajtu za odrasle, zatražio da mu pošalje pramen svoje kose.

Amanda je odlučila da iskoristi ovaj zahtev kao poslovnu priliku, naplaćujući kosu. Nakon što je testirala tržište, ponudila je ovu uslugu svim svojim pretplatnicima. Cena ovog ekskluzivnog suvenira nije mala. Amanda prodaje svaki pramen kose za 94 evra. Do sada je prodala čak 300 pramenova, što joj je donelo impresivnih 28.000 evra. 

- Moja namera je da ponudim nešto jedinstveno svojim pretplatnicima, nešto što će ih učiniti još bližim meni - objasnila je Amanda na svom Instagram nalogu, a o njoj je pisao i The Sun.

Pored pramenova kose, Amanda takođe flašira prljavu vodu iz svojih kupki i prodaje je svojim fanovima. Ova neobična usluga takođe je imala uspeha, jer Amanda uspešno prodaje vodu koja ostaje za njom posle kupanja, po ceni od 29 evra po flaši. Ona je otkrila da je ova neobična prodaja vode zapravo deo priprema za njeno raskošno venčanje i medeni mesec. 

- Želim da moje venčanje i medeni mesec budu nezaboravni, zato sam odlučila da budem kreativna i prikupim sredstva na neobičan način - objasnila je zvezda platforme za odrasle.

Iako se neki mogu iznenaditi ovakvim biznisom, ona tvrdi da je srećna što može svojim pretplatnicima pružiti jedinstvena iskustva i učiniti ih srećnim. Ovaj neobičan biznis, očigledno, donosi značajne prihode mladoj brazilskoj zvezdi interneta, koja je spremna da iskoristi svoju popularnost na jedinstvene načine.

- Neki ljudi možda smatraju da je ovo čudno ili bizarno, ali je važno prepoznati raznolikost fetiša, ma koliko neobični mogli da budu - zaključila je Amanda.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)