Roditeljstvo

ONE SU BLIZNAKINJE, A ROĐENE SU RAZLIČITIH GODINA: Ovo je čudo! (FOTO)

Par iz Teksasa postao je planetarno poznat nakon događaja iz novogodišnje noći, a sada kažu da će im najveći izazov biti kada i kako će slaviti rođendan svojih ćerkica.

06.01.2023 13:01

ONE SU BLIZNAKINJE, A ROĐENE SU RAZLIČITIH GODINA: Ovo je čudo! (FOTO)
facebook/ Texas Health

Par iz Teksasa poželeo je dobrodošlicu dvojajčanim bliznakinjama koje su, verovali ili ne, osim što su rođene različitog dana, na svet došle i različitih godina, pa mediji širom planete ne prestaju da ih zovu čudom medicine. 

YouTube/printscreen

Kali Džo Skot sa suprugom i bliznakinjama

Kali Džo Skot iz Dentona rodila je svoju prvu ćerku Eni Džo u 23:55 časova 31. decembra 2022. godine. To je poslednja beba rođena u bolnici Teksas Helt Denton tokom godine koju smo pre nekoliko dana ostavili iza nas. Samo šest minuta kasnije, u 00:01 časova 1. januara, stigla je i sestra Eni Džo, Efi Rouz, čime tako je postala prvo novorođenče u bolnici u 2023. godini. 

Ponosna mama je, prema prvobitnom planu, imala zakazan carski rez za 11. januar, ali 29. decembra je hospitalizovana zbog problema s krvnim pritiskom. Poslednjeg dana 2022. godine lekari su doneli odluku da će je poroditi carskim rezom, što je dovelo do različitih termina rođenja bliznakinja.

Novopečeni roditelji nikad neće zaboraviti ovogodišnji doček Nove godine i već razmišljaju kako će slaviti rođendane svojih ćerkica.

Priča ovih devojčica obišla je svet i ubrzo postala viralna. Osim što su bliznakinje, bebe su postale specifične i po tome što su rođene u različitim godinama, što je zaista prava retkost.  Kako stvari stoje, moći će da biraju kada će imati rođendansko slavlje, a ujedno će sa njima i ceo svet slaviti. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)