Ispovesti

KUPILA SAM SEBI DIJAMANTSKI VERENIČKI PRSTEN, A NEMAM DEČKA: Razlog će vas šokirati!

Tvrdi da je njena strategija bila delotvorna.

08.05.2024 16:25

KUPILA SAM SEBI DIJAMANTSKI VERENIČKI PRSTEN, A NEMAM DEČKA: Razlog će vas šokirati!
shutterstock.com

Žena koja je veoma umorna od neprijatnih ljubavnih iskustava, našla se u nezavidnoj situaciji. Kako je objasnila u postu na Redditu, njena prirodno prijateljska narav počela je da joj se obija o glavu na novom poslu u prodavnici.

- Počela sam da radim u maloprodaji pre tri meseca. Svako jutro i popodne pozdravljam svakog kolegu koga sretnem.Trojica tih kolega su to shvatili kao flert. Morala sam da odbijem dvojicu od njih - počela je svoju ispovest.

Situacija ju je sve više frustrirala nakon što je četvrti kolega počeo da pokazuje previše interesovanja za nju.

- Sada počinje da postavlja pitanja kako bi me bolje upoznao. Čak mi je i pohvalio kosu. Umorna sam od toga što muškarci misle da je moja opšta ljubaznost flert. Nije. Ja pozdravljam svakoga. To je samo nešto što radim, i verujem da bi to trebalo da rade svi. To olakšava rad zajedno - poručila je ova žena.

pexels.com

Ispovest devojke koja je sebi kupila verenički prsten

Nakon što je razmotrila svoje opcije, odlučila je da ne treba da menja svoju ličnost kako bi se prilagodila muškarcima na svom radnom mestu. Umesto toga, odlučila je da kupi prsten kako bi odbila sve buduće udvarače.

- Večeras sam kupila sebi slatki verenički prsten sa dijamantom za samo 60 dolara. Već neko vreme sam razmišljala o dijamantskim prstenovima sa solju i biberom, i sada ću imati jedan! Nadam se, molim se, da će prsten odbiti bilo koga ko misli da flertujem. Treba da dobijem prsten za par dana. Dolazi iz iste države u kojoj se nalazim. Kada ga dobijem, moraću da spomenem ovom momku svog "supruga". Jednostavno sam gotova - dodala je.

Iako je verovala da je njen taktički pristup vrlo čvrst, mnoge žene nisu mislile da će njena strategija uspeti. Jedna žena koja je probala istu strategiju na svom radnom mestu podelila je svoje razočaravajuće rezultate.

- Kada sam radila u kancelariji, nisu poštovali što nosim prsten čak ni kada sam im rekla da sam gej. Da, nisam zainteresovana za muškarce. Ipak, ovi tipovi (nažalost visok procenat kolega) jednostavno neće shvatiti znak. Nema kraja! Morala sam da im jasno i čvrsto kažem da nisam zainteresovana. Mi smo kolege. Ostavimo to tako. Onda sam napustila kancelariju jer je dodatni stres bio previše. Sada imam svoj posao i šetam pse za život - dodala je u svojoj ispovesti.

Dok su neki muškarci možda kao psi, otkrila je da bi ona radije provodila vreme sa pravim psima.

- Uživam u samoći sa psima. Divna stvar je ne brinuti se za udvaranja kolega - rekla je.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)