Horoskop

ŽIVOT SE MENJA ZA 5 ZNAKOVA HOROSKOPA: Ko će dobiti otkaz, a ko povećanje plate? Neće svima biti lako!

Pogledajte da li ste među srećnicima.

05.05.2024 17:29

ŽIVOT SE MENJA ZA 5 ZNAKOVA HOROSKOPA: Ko će dobiti otkaz, a ko povećanje plate? Neće svima biti lako!
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da li vam je dosadno na trenutnom poslu ili želite da pronađete svoj poziv u životu? Brzo proverite da li je vaš horoskopski znak na listi – jer ovih pet znakova horoskopa mogu da dožive promene u karijeri i finansijama u maju 2024. godine.

Jarac

Polje vaše karijere već duže vreme prolazi kroz promene. Poenta je da ste na putu da pronađete savršenu ravnotežu između posla i zabave.

 

Ovo je pravo vreme da preispitate svoj odnos prema finansijama: zapamtite da ne možete zaraditi sav novac na svetu i ne smete zaboraviti na svoje zdravlje u potrazi za finansijskim uspehom.

Vaga

Stižu sjajne vesti za Vagu! Ako već dugo sanjate da započnete novi projekat, onda ćete krajem maja imati priliku da taj san ostvarite!

Pun Mesec u Strelcu će uticati na vaš komunikacioni i obaveštajni sektor – potpisivanje ugovora i uspostavljanje kontakata biće vam posebno lako.

Usmerite pažnju u maju na popunjavanje svog "telefonskog imenika". Uz pomoć korisnih kontakata možete postići uspeh sa novim projektom ili napredovati u karijeri.

Škorpija

Škorpije očekuju promene i na finansijskom planu, ali tek krajem meseca. Jedna od vaših vladajućih planeta, Pluton, ide retrogradno, pa nemojte biti iznenađeni ako se osećate kao da gubite ravnotežu.

 

Pokušajte svoju energiju da usmerite na kratkoročne projekte. Već u periodu punog Meseca u Strelcu moguća je bonus ili neočekivana zarada.

Ne plašite se promena u nivou energije: pokušajte da usmerite pažnju na kratkoročne ciljeve i planove, oni će doneti uspeh do kraja meseca.

Ribe

Dugo očekivano priznanje u vašoj profesiji je pred vratima! U maju je moguće neočekivano poslovno ili poslovno putovanje.

Verovatno je i zaključivanje sporazuma o međunarodnoj saradnji. Nemojte se plašiti da preuzmete inicijativu i do kraja meseca uživaćete u plodovima svog rada!

Bik

Tokom nekoliko meseci, Bik je prošao kroz ličnu transformaciju: promenio im se način života, pojavile su se nove navike. Vreme je da se pripremite za promene u karijeri!

Početkom meseca očekuje nas prelazak Plutona u retrogradni položaj. Početak ovog perioda će se desiti u vašoj 10. kući karijere i društvenog statusa. Pojaviće se svest o tome koje promene treba napraviti da bi se postigla željena karijera ili finansijski uspeh.

 

Već 8. maja mlad mesec će biti u vašem znaku – razmislite na kojim projektima biste želeli da radite. Ovaj period je savršen za njihovo pokretanje.

A do sredine meseca Venera i Jupiter će se sastati u vašem sazvežđu. Novac će ući u vaš život lakše nego inače. Savršeno vreme za akumulaciju sredstava!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)