Horoskop

EVO ŠTA SE KRIJE IZA NAŠEG POGLEDA: Horoskopski znakovi otkrivaju mističnu stranu karaktera!

Neki to jasno daju do znanja, a neki su krajnje tajnoviti!

18.12.2022 09:00

EVO ŠTA SE KRIJE IZA NAŠEG POGLEDA:  Horoskopski znakovi otkrivaju mističnu stranu karaktera!
Shutterstock

Kao što postoji 12 horoskopskih znakova, tako postoji navodno i 12 tipova lica i pogleda, koja odgovaraju svakom znaku u zavisnosti od datuma rođenja. Mnoge generalne klasifikacije ne bi trebalo uzeti pošto-poto, odstupanja uvek postoje i većina će vam reći da nije najbitniji samo znak, da bitnu ulogu ima i podznak. Astrolozi su brojim ispitivanjima i upoređivanjima došli do rezultata da bi, što muškarce, što žene moguće bilo prema samom licu svrstati u neke od sledećih kategorija.

1. Ovan, prodoran pogled

shutterstock.com

Ovan prodornog pogleda

 

Ovan ima srećno i mladoliko lice koje vam u startu ne da da otkrijete koje je njegovo pravo raspoloženje niti karakter. Muški pripadnici ovog znaka imaju prodoran pogled koji može da vas naježi, jer deluje pomalo opasno. S druge strane, on izgleda kao neko za koga niste sasvim sigurni šta se dešava u njegovoj glavi. Žena Ovan, pak, impresionira očiglednim polemičnim stavom, koji jednostavno možete pročitati na njenom licu.

2. Bik, umirujući pogled

Bik je opušten, zabavan, ali i muževan, a njegov pogled može da vas bukvalno obori s nogu. Izraz njegovog lica odaje da je on zaštitnik po prirodi, ali njegove oči govore drugu priču. Njegov nestašan ili zanosni izgled može navesti ljude da pomisle da je boem, ali nije. Ali kada bik govori, njegov glas je prijatan i umirujući, zbog čega se osećate udobno i bezbedno kao malo dete. On čini da se osećate ponovo kod kuće.

3. Blizanci, opasan pogled krije ranjivu prirodu

shutterstock.com

Blizanci opasnog pogleda iza koga se krije detinjasti osmeh

 

Blizanci su veoma proračunati i racionalni, čak i kada deluju mladalački i zaneseno. Međutim, ovaj znak ima i drugu ranjivu stranu. Žene blizanci kada pokušavaju da se ponašaju "opasno", jasno je da iza tog nastupa stoji osetljiva devojka koja ne želi da odraste. Ma koliko bila zavodljivog izgleda, to je samo duh deteta zarobljen u telu žene, a to dete bi zapravo samo da se sa vama igra. Blizanci su komunikativni i vole da pričaju. Ako se ponaša kao fatalna žena, to je namerna maska koju koristi da zaštiti svoju pravu prirodu osobe koja je pomalo nespremna za veće emocionalne izazove.

4. Rak, nežni pogled je fasada

Nemojte da vas zavara mladalački izgled Raka, koji je takav i u starosti. Prijatan i stidljiv rak pleni tajanstvenošću i zaštitničkim stavom, koji će na prvi pogled razoružati. Razlog tome je što i žene i muškarci rakovi, tako nežni i dragi, svojim nastupom izazivaju u ljudima ono što žele da dobiju od njih, a to je zaštita. A kasnije, kada te potpuno prisvoje, radiće sa tobom šta god žele. Zato sa rakovima uvek morate da budete na oprezu i nikada ne smete da se opustite do kraja.

5. Lav, uvek u centru pažnje

Lavica je zvezda večeri. Izraz njenog lica odaje rođenu divu. Ona je lepa, vedra i uvek u centru pažnje, a ako je ne primetite, nastaviće da glumi. Lavovi uvek vode računa o izgledu, nikada ih nećete uhvatiti nesređene. Nestašan pogled u njenim okruglim očima vas na prvi pogled razoruža, dok gospodin Lav zaista ima nešto plemenito u svom izrazu lica što kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

6. Devica, maher transformacije

Foto: Shutterstock

Devica se u trenu transformiše

 

Devičinim elegantnim, duguljastim licem dominira misteriozan, ali upitan izgled. Kao junakinja bajke, ona može da se transformiše iz ružnog pačeta u prelepog labuda. Dobra frizura može joj brzo ulepšati život, dok je sa šminkom pravi umetnik obmane. Muškarcu Devici nije važno šta drugi misle o njegovom izgledu, ali izraz njegovog lica odaje pristojnog i veselog muškarca. Njegov zavodljiv pogled i muževni izraz uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

7. Vaga, lice za svet

Izraz Vaginog lica otkriva samo ono što vaga želi da drugi vide, odnosno njen javni imidž, koji pažljivo održava. Mnogo joj je stalo do toga kako izgleda, zbog čega je često u centru pažnje, što doprinosi mladalačkom izgledu žena, a markantnom izgledu crta lica muškaraca. Žene Vage veliku pažnju pridaju negovanju, zbog čega biste joj često dali koju godinu manje. Muškarci su pravi majstori ulepšavanja takođe. Oni su do sada toliko ovladali stilovima za koje provereno znaju da "prolaze" kod dama da im se teško može dogoditi da "omanu".

8. Škorpija, zavodljivi i bez sređivanja

Kod žene Škorpije dominiraju oči i veoma primetan pogled koji ne može, a da posmatrača ostavi ravnodušnog. Ona često deluje zavodljivo čak i kada je bez šminke ili bez frizure. Žena Škorpija vam u startu nikada neće pokazati pravi karakter niti osećanja. Izgled muškarca Škorpije nije samo njegov imidž, već zaista otkriva njegov karakter. Ovo posebno dolazi do izražaja ako je on crne kose ili tamnije puti. S druge strane ako je svetliji deluje elegantnije, jer njegov izraz lica odaje snažnu harizmu.

9. Strelac, skriva pravu prirodu

Strelac je uglavnom nasmejan, iako ima prilično jasan i muževni izraz lica, ipak celokupan utisak odaje ljupku narav, što ga čini zvezdom u društvu. Ima nečeg otmenog u njegovim crtama, uprkos činjenici da često rano počinje da gubi kosu. Žena Strelac iako ne deluje krhko, često ima nedokučiv izraz lica, koga čuva samo za usko odabran krug ljudi. Ona obično skriva snove o putovanju ili bilo kom drugom izduvnom ventilu koji može da joj pomogne da pobegne od stvarnosti.

10. Jarac, mladalački izgled

Foto: Shutterstock

Jarac mladalačkog izgleda

 

Pogled žene u znaku Jarca ne otkriva mnogo, više je to radoznali pogled, mada ume da bude i pomalo nestašan i razigran. Ona je sa godinama sve privlačnija, a obiljem mladalačke energije, neverovatno lepom kosom i egzotičnim izgledom privlači pažnju gde god da se pojavi. Iako se muškarac Jarac zbog prodornog, ali delimično odsutnog pogleda čini hladnim i sa godinama izgleda mlađe. Jedina mana kod muškaraca jarčeva je da relativno rano počinju da gubi kosu.

11. Vodolija, ništa mu ne promiče

Izraz lica Vodolije odaje utisak tajanstvene osobe sa kojom se nije pametno igrati, ma koliko bio društven, interesantan i voljan da ga svi primete. Nešto intrigantno i pronicljivo u pogledu Vodolije čini ga još zanimljivijim, prosto nekako autentičnim. Veoma zavodljiv, iako ne i lep po klasičnim i tipskim standardima. Iako može da deluje rasejano, njemu koncentracija nikada ne slabi. On sve primećuje i pametno ćuti, a to prenosi i portal Atma.

12. Ribe, očaravaju pogledom

Pogled Riba, baš kao i njihov izraz lica, skriva duboka osećanja. Iako su po prirodi nedokučivi, bez obzira da li im je kosa raščupana ili strogo sređena, znajte da muškarci ribe izuzetno vode računa o izgledu i da je frizura iz tog razloga jasno uvek takva. Kada pogledate njihove izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, posebno kod ženskih riba, bićete prosto očarani. Biće vam jasno koliko je žena Riba ženstvena, senzualna i graciozna, i izgledom i ponašanjem.

Pixabay.com

Magnetične ribe

BONUS VIDEO:

Komentari (0)